Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji IW1CGW - informacje
Komentarz: radiosonde_auto_rx SondeGate v1.5.1
Lokalizacja: 44°23.75' N 7°48.54' E - lokator JN34VJ74CX - pokaż mapę - mapa statyczna
681.9 m na zachód kurs 267° z Mondovì, Provincia di Cuneo, Piedmont, Italy [?]
4.9 km na południowy wschód kurs 129° z Rocca de' Baldi, Provincia di Cuneo, Piedmont, Italy
75.6 km na południe kurs 173° z Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
160.9 km na południowy zachód kurs 223° z Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
Ostatnia pozycja: 2021-04-11 11:08:26 UTC (189d 13h44m temu)
2021-04-11 13:08:26 CEST czasu lokalnego dla Mondovì, Italy [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-02-24 10:31:33 UTC (235d 14h21m temu)
2021-02-24 11:31:33 CET czasu lokalnego dla Mondovì, Italy [?]
Temperatura: 16.7 °C
Punkt rosy: 1.6 °C
Wilgotność: 36 %
Ciśnienie: 1036.6 mbar
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS