Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji IR3UDZ - informacje
Komentarz: IR3UDZ Supervozelj node - Gruppo ValBelluna - Sysop IK3DNT
Lokalizacja: 46°03.37' N 12°16.95' E - lokator JN66DB33VL - pokaż mapę - mapa statyczna
4.6 miles na południe kurs 202° z Farra d’Alpago, Provincia di Belluno, Veneto, Italy [?]
7.1 miles na południowy zachód kurs 213° z Puos d’Alpago, Provincia di Belluno, Veneto, Italy
42.7 miles na północ kurs 357° z Venice, Provincia di Venezia, Veneto, Italy
75.3 miles na północny wschód kurs 55° z Verona, Provincia di Verona, Veneto, Italy
Ostatnia pozycja: 2020-07-04 13:51:40 EDT (38m34s temu)
2020-07-04 19:51:40 CEST czasu lokalnego dla Farra d’Alpago, Italy [?]
Ostatni raport pogodowy: 2019-11-27 05:31:01 EST (220d 7h59m temu)
2019-11-27 11:31:01 CET czasu lokalnego dla Farra d’Alpago, Italy [?]
Temperatura: 54 °F
Wykresy historii pogody dla IR3UDZ

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS