Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji IK1HGI-11 - informacje
Komentarz: (APRS DIGI ik1hgi-11 jn45ik UIDIGI 1.9B3) 1
Lokalizacja: 45°25.33' N 8°44.32' E - lokator JN45IK81PH - pokaż mapę - mapa statyczna
1.4 km na południe kurs 174° z Trecate, Provincia di Novara, Piedmont, Italy [?]
3.5 km na zachód kurs 291° z Cerano, Provincia di Novara, Piedmont, Italy
35.5 km na zachód kurs 263° z Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
91.1 km na północny wschód kurs 64° z Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
Ostatnia pozycja: 2021-10-04 14:52:24 UTC (106d 16h34m temu)
2021-10-04 16:52:24 CEST czasu lokalnego dla Trecate, Italy [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-05-06 03:05:54 UTC (258d 4h21m temu)
2021-05-06 05:05:54 CEST czasu lokalnego dla Trecate, Italy [?]
Temperatura: 8.9 °C
Punkt rosy: 6.8 °C
Wilgotność: 87 %
Ciśnienie: 1009.8 mbar
Wiatr: z północnego wschodu 45° 0.0 m/s (Wiatr w porywach 0.4 m/s)
Opady: 0.0 mm przez ostatnią godzinę, 0.0 mm przez ostatnie 24 godziny
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS