Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji DW7157 - informacje
Lokalizacja: 33°00.00' N 117°12.00' W - lokator DM13JA60AA - pokaż mapę - mapa statyczna
1.4 km na północny zachód kurs 300° z Fairbanks Ranch, San Diego County, California, United States [?]
15.8 km na zachód kurs 285° z Poway, San Diego County, California, United States
31.9 km na północ kurs 353° z San Diego, San Diego County, California, United States
58.2 km na północ kurs 342° z Tijuana, Baja California, Mexico
Ostatnia pozycja: 2021-10-22 06:36:39 UTC (2s temu)
2021-10-21 23:36:39 PDT czasu lokalnego dla Fairbanks Ranch, United States [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-10-22 06:32:03 UTC (4m38s temu)
2021-10-21 23:32:03 PDT czasu lokalnego dla Fairbanks Ranch, United States [?]
Temperatura: 12.8 °C
Punkt rosy: 11.7 °C
Wilgotność: 93 %
Ciśnienie: 1017.6 mbar
Wiatr: z południowego zachodu 228° 0.0 m/s (Wiatr w porywach 0.0 m/s)
Opady: 0.0 mm przez ostatnią godzinę, 0.0 mm od północy
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS