Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji DM5AO-3 - informacje
Komentarz: DM5AO - Holger mobil K 4.28V 33.8C TFô
Wiadomość Mic-E: En route
Lokalizacja: 52°32.65' N 13°25.63' E - lokator JO62RN10GO - pokaż mapę - mapa statyczna
2.5 km na północny wschód kurs 27° z Berlin, Berlin, Germany [?]
5.0 km na zachód kurs 268° z Alt-Hohenschönhausen (Alt-Hohenschoenhausen), Berlin, Germany
5.3 km na północny zachód kurs 298° z Lichtenberg, Berlin, Germany
123.8 km na południowy zachód kurs 218° z Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Ostatnia pozycja: 2021-10-02 12:00:05 UTC (17d 3h2m temu)
2021-10-02 14:00:05 CEST czasu lokalnego dla Berlin, Germany [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-07-28 16:02:56 UTC (82d 22h59m temu)
2021-07-28 18:02:56 CEST czasu lokalnego dla Berlin, Germany [?]
Wysokość: 67 m
Temperatura: 30.6 °C
Punkt rosy: 16.6 °C
Wilgotność: 43 %
Ciśnienie: 1005.8 mbar
Nasłonecznienie: 0 W/m²
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS