Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji DM0SZ-1 - informacje
Komentarz: 438.787MHz -760 SZ-Lichtenberg
Lokalizacja: 52°07.29' N 10°17.29' E - lokator JO52DC49ND - pokaż mapę - mapa statyczna
2.6 miles na północ kurs 4° z Elbe, Lower Saxony, Germany [?]
3.4 miles na południowy wschód kurs 118° z Burgdorf, Lower Saxony, Germany
29.1 miles na południowy wschód kurs 126° z Hannover, Lower Saxony, Germany
90.5 miles na południowy wschód kurs 136° z Bremen, Bremen, Germany
Ostatnia pozycja: 2021-06-14 01:58:22 EDT (2h40m temu)
2021-06-14 07:58:22 CEST czasu lokalnego dla Elbe, Germany [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-03-30 20:18:06 EDT (75d 8h21m temu)
2021-03-31 02:18:06 CEST czasu lokalnego dla Elbe, Germany [?]
Wysokość: 896 ft
Temperatura: 43 °F
Punkt rosy: 33 °F
Wilgotność: 67 %
Ciśnienie: 1019.6 mbar
Wiatr: z południowego zachodu 225° 0.0 MPH (Wiatr w porywach 2.0 MPH)
Opady: 0.0 inches przez ostatnią godzinę, 0.0 inches przez ostatnie 24 godziny, 0.0 inches od północy
Wykresy historii pogody dla DM0SZ-1

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS