Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji -15 - informacje
Komentarz: CHECKED INTO: K6GWE 443.525(+) PL: 82.5 via RFinder RFi6.19.101
Lokalizacja: 38°05.78' N 122°30.95' W - lokator CM88RC83CC - pokaż mapę - mapa statyczna
3.0 miles na wschód kurs 105° z Novato, Marin County, California, United States [?]
5.1 miles na północny wschód kurs 40° z Lucas Valley-Marinwood, Marin County, California, United States
22.8 miles na północ kurs 347° z San Francisco, San Francisco County, California, United States
62.3 miles na północny zachód kurs 327° z San Jose, Santa Clara County, California, United States
Ostatnia pozycja: 2021-03-19 20:18:11 EDT (53d 14h7m temu)
2021-03-19 17:18:11 PDT czasu lokalnego dla Novato, United States [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-03-07 01:50:18 EST (66d 7h35m temu)
2021-03-06 22:50:18 PST czasu lokalnego dla Novato, United States [?]
Temperatura: 29 °F
Wilgotność: 9 %
Opady: 0.0 inches przez ostatnią godzinę
Wykresy historii pogody dla -15

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS