Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji SQ5SAJ-9 - informacje
Komentarz: op. Janek, QRV=FM Link, zapraszam !
Wiadomość Mic-E: En route
Lokalizacja: 52°28.33' N 20°59.05' E - lokator KO02LL83CH - pokaż mapę - mapa statyczna
2.6 km na północny wschód kurs 25° z Wieliszew, Powiat legionowski, Masovian Voivodeship, Poland [?]
5.6 km na północny zachód kurs 324° z Nieporęt, Powiat legionowski, Masovian Voivodeship, Poland
27.0 km na północ kurs 356° z Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
131.0 km na północny wschód kurs 52° z Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Ostatnia pozycja: 2021-09-05 05:55:41 UTC (83d 9h13m temu)
2021-09-05 07:55:41 CEST czasu lokalnego dla Wieliszew, Poland [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-07-31 18:55:35 UTC (118d 20h13m temu)
2021-07-31 20:55:35 CEST czasu lokalnego dla Wieliszew, Poland [?]
Wysokość: 78 m
Temperatura: 22.8 °C
Punkt rosy: 17.0 °C
Wilgotność: 70 %
Ciśnienie: 993.2 mbar
Wiatr: ze wschodu 90° 0.0 m/s (Wiatr w porywach 0.0 m/s)
Opady: 0.0 mm przez ostatnią godzinę, 0.0 mm przez ostatnie 24 godziny
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS