Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji OM4SW-6 - informacje
Komentarz: loc: JN88VS alt:212m http://www.privatenet.sk:8080
Lokalizacja: 48°46.07' N 17°49.09' E - lokator JN88VS84EG - pokaż mapę - mapa statyczna
1.5 km na północny zachód kurs 321° z Nové Mesto nad Váhom, Slovakia [?]
9.1 km na wschód kurs 97° z Stará Turá, Nitriansky, Slovakia
86.5 km na północny wschód kurs 37° z Bratislava, Bratislavský, Slovakia
123.3 km na północny wschód kurs 59° z Vienna, Politischer Bezirk Wien (Stadt), Vienna, Austria
Ostatnia pozycja: 2022-05-23 10:34:23 UTC (2m17s temu)
2022-05-23 12:34:23 CEST czasu lokalnego dla Nové Mesto nad Váhom, Slovakia [?]
Ostatni raport pogodowy: 2022-05-23 10:30:35 UTC (6m5s temu)
2022-05-23 12:30:35 CEST czasu lokalnego dla Nové Mesto nad Váhom, Slovakia [?]
Temperatura: 22.2 °C
Punkt rosy: 8.0 °C
Wilgotność: 40 %
Ciśnienie: 1013.1 mbar
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS