Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji OK1TZL - informacje
Komentarz: W3, CZn-N, Digi & iGate Nejdek, RackTemp=10.6C
Lokalizacja: 50°20.15' N 12°42.72' E - lokator JO60II50KO - pokaż mapę - mapa statyczna
1.2 miles na północny zachód kurs 320° z Nejdek, Karlovarský Kraj, Czech Republic [?]
5.5 miles na północny zachód kurs 325° z Nová Role, Karlovarský Kraj, Czech Republic
70.9 miles na południe kurs 168° z Leipzig, Direktionsbezirk Leipzig, Saxony, Germany
77.4 miles na zachód kurs 283° z Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
Ostatnia pozycja: 2021-04-16 22:51:40 EDT (1m16s temu)
2021-04-17 04:51:40 CEST czasu lokalnego dla Nejdek, Czech Republic [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-04-16 22:40:02 EDT (12m54s temu)
2021-04-17 04:40:02 CEST czasu lokalnego dla Nejdek, Czech Republic [?]
Wysokość: 2116 ft
Temperatura: 35 °F
Wilgotność: 70 %
Ciśnienie: 1023.7 mbar
Wiatr: z południa 162° 0.9 MPH (Wiatr w porywach 2.0 MPH)
Opady: 0.0 inches przez ostatnią godzinę, 0.0 inches przez ostatnie 24 godziny
Wykresy historii pogody dla OK1TZL

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS