Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji KD5UMO-1 - informacje
Komentarz: 147.180MHz T107 + SKYWARN {UIV32N}
Lokalizacja: 33°05.09' N 96°42.90' W - lokator EM13PC40EI - pokaż mapę - mapa statyczna
4.6 km na południowy zachód kurs 244° z Allen, Collin County, Texas, United States [?]
11.2 km na południowy zachód kurs 224° z Fairview, Collin County, Texas, United States
34.6 km na północ kurs 14° z Dallas, Dallas County, Texas, United States
69.2 km na północny wschód kurs 55° z Fort Worth, Tarrant County, Texas, United States
Ostatnia pozycja: 2021-11-29 00:29:09 UTC (4d 15h3m temu)
2021-11-28 18:29:09 CST czasu lokalnego dla Allen, United States [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-11-29 00:26:59 UTC (4d 15h5m temu)
2021-11-28 18:26:59 CST czasu lokalnego dla Allen, United States [?]
Temperatura: 12.2 °C
Punkt rosy: 4.4 °C
Wilgotność: 59 %
Ciśnienie: 1021.6 mbar
Wiatr: z północy 342° 0.0 m/s (Wiatr w porywach 0.0 m/s)
Opady: 0.0 mm przez ostatnią godzinę, 5.1 mm przez ostatnie 24 godziny, 0.3 mm od północy
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS