Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji IR5X - informacje
Komentarz: WX3in1Plus2.0 - v1.13 U=13.3V T=23.2C info@arialtopasciomontecarlo.it
Lokalizacja: 43°45.36' N 10°32.58' E - lokator JN53GS51DK - pokaż mapę - mapa statyczna
4.1 km na północny wschód kurs 29° z Calci, Provincia di Pisa, Tuscany, Italy [?]
4.6 km na północny zachód kurs 311° z Buti, Provincia di Pisa, Tuscany, Italy
56.8 km na zachód kurs 269° z Florence, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy
103.7 km na południowy zachód kurs 218° z Bologna, Provincia di Bologna, Emilia-Romagna, Italy
Ostatnia pozycja: 2021-10-21 02:17:46 UTC (1m46s temu)
2021-10-21 04:17:46 CEST czasu lokalnego dla Calci, Italy [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-08-08 05:11:24 UTC (73d 21h8m temu)
2021-08-08 07:11:24 CEST czasu lokalnego dla Calci, Italy [?]
Temperatura: 15.0 °C
Punkt rosy: 14.8 °C
Wilgotność: 99 %
Ciśnienie: 1009.6 mbar
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS