Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji FW3929 - informacje
Lokalizacja: 46°07.03' N 60°34.43' W - lokator FN96RC18DC - pokaż mapę - mapa statyczna
18.7 miles na zachód kurs 266° z Sydney, Nova Scotia, Canada [?]
18.9 miles na południowy zachód kurs 244° z Sydney Mines, Nova Scotia, Canada
30.0 miles na zachód kurs 260° z Glace Bay, Nova Scotia, Canada
Ostatnia pozycja: 2020-04-10 15:35:23 EDT (3m52s temu)
2020-04-10 16:35:23 ADT czasu lokalnego dla Sydney, Canada [?]
Ostatni raport pogodowy: 2020-04-10 15:30:22 EDT (8m53s temu)
2020-04-10 16:30:22 ADT czasu lokalnego dla Sydney, Canada [?]
Temperatura: 41 °F
Punkt rosy: 33 °F
Wilgotność: 73 %
Ciśnienie: 980.4 mbar
Wiatr: z południowego wschodu 155° 6.9 MPH (Wiatr w porywach 31.1 MPH)
Opady: 0.0 inches przez ostatnią godzinę, 0.6 inches przez ostatnie 24 godziny, 0.6 inches od północy
Wykresy historii pogody dla FW3929

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS