Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji EW6155 - informacje
Lokalizacja: 39°57.33' N 105°10.08' W - lokator DM79JW99UH - pokaż mapę - mapa statyczna
4.9 miles na północny zachód kurs 299° z Broomfield, Broomfield County, Colorado, United States [?]
10.7 miles na północny zachód kurs 297° z Northglenn, Adams County, Colorado, United States
17.8 miles na północny zachód kurs 327° z Denver, Denver County, Colorado, United States
23.7 miles na północny zachód kurs 311° z Aurora, Adams County, Colorado, United States
Ostatnia pozycja: 2021-05-16 23:37:49 EDT (14s temu)
2021-05-16 21:37:49 MDT czasu lokalnego dla Broomfield, United States [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-05-16 23:32:49 EDT (5m14s temu)
2021-05-16 21:32:49 MDT czasu lokalnego dla Broomfield, United States [?]
Temperatura: 44 °F
Punkt rosy: 44 °F
Wilgotność: 99 %
Ciśnienie: 1019.5 mbar
Wiatr: ze wschodu 95° 0.0 MPH (Wiatr w porywach 0.0 MPH)
Opady: 0.0 inches przez ostatnią godzinę, 0.0 inches przez ostatnie 24 godziny, 0.0 inches od północy
Wykresy historii pogody dla EW6155

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS