Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji DW4253 - informacje
Komentarz: .WD 31
Lokalizacja: 51°26.48' N 5°02.47' E - lokator JO21MK45WW - pokaż mapę - mapa statyczna
8.3 km na południowy zachód kurs 233° z Hilvarenbeek, Gemeente Hilvarenbeek, North Brabant, Netherlands [?]
14.7 km na zachód kurs 259° z Middelbeers, Gemeente Oirschot, North Brabant, Netherlands
81.5 km na północny wschód kurs 36° z Brussels, (Bruxelles-Capitale), Brussels Capital Region, Belgium
104.2 km na południe kurs 174° z Amsterdam, Gemeente Amsterdam, North Holland, Netherlands
Ostatnia pozycja: 2021-10-21 02:08:05 UTC (5m14s temu)
2021-10-21 04:08:05 CEST czasu lokalnego dla Hilvarenbeek, Netherlands [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-10-21 02:03:04 UTC (10m15s temu)
2021-10-21 04:03:04 CEST czasu lokalnego dla Hilvarenbeek, Netherlands [?]
Temperatura: 12.2 °C
Punkt rosy: 9.4 °C
Wilgotność: 83 %
Ciśnienie: 988.9 mbar
Wiatr: z południowego zachodu 235° 2.7 m/s (Wiatr w porywach 9.4 m/s)
Opady: 0.0 mm przez ostatnią godzinę, 5.3 mm przez ostatnie 24 godziny, 1.8 mm od północy
Nasłonecznienie: 0 W/m²
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS