Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji CT1FGS-13 - informacje
Komentarz: eCumulusFO
Lokalizacja: 38°45.78' N 9°12.05' W - lokator IM58JS53VC - pokaż mapę - mapa statyczna
2.8 km na wschód kurs 69° z Amadora, Amadora, Lisbon, Portugal [?]
7.8 km na północny zachód kurs 311° z Lisbon, Lisbon, Lisbon, Portugal
9.6 km na północny zachód kurs 331° z Cacilhas, Almada, Setúbal, Portugal
Ostatnia pozycja: 2021-10-21 02:00:03 UTC (2m39s temu)
2021-10-21 03:00:03 WEST czasu lokalnego dla Amadora, Portugal [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-10-21 01:55:03 UTC (7m39s temu)
2021-10-21 02:55:03 WEST czasu lokalnego dla Amadora, Portugal [?]
Temperatura: 16.7 °C
Punkt rosy: 15.6 °C
Wilgotność: 93 %
Ciśnienie: 1015.1 mbar
Wiatr: z północy 4° 0.0 m/s (Wiatr w porywach 1.8 m/s)
Opady: 0.0 mm przez ostatnią godzinę, 0.0 mm przez ostatnie 24 godziny, 0.0 mm od północy
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS