Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji -8 - informacje
Komentarz: CQ:435.500MHz 12.0V S05
Lokalizacja: 30°46.74' N 120°42.68' E - lokator PM00IS56IX - pokaż mapę - mapa statyczna
2.9 miles na północny zachód kurs 309° z Jiaxing, Zhejiang Sheng, China [?]
3.1 miles na północ kurs 340° z Chengnan, Zhejiang Sheng, China
46.8 miles na północny wschód kurs 44° z Hangzhou, Zhejiang Sheng, China
53.8 miles na południowy zachód kurs 235° z Shanghai, Shanghai Shi, China
Ostatnia pozycja: 2021-03-24 02:36:16 EDT (24d 19h28m temu)
2021-03-24 14:36:16 CST czasu lokalnego dla Jiaxing, China [?]
Ostatni raport pogodowy: 2020-06-07 21:21:50 EDT (314d 43m temu)
2020-06-08 09:21:50 CST czasu lokalnego dla Jiaxing, China [?]
Wysokość: 3 ft
Temperatura: 74 °F
Punkt rosy: 47 °F
Wilgotność: 38 %
Ciśnienie: 996.4 mbar
Wiatr: z północy 0° 14.1 MPH (Wiatr w porywach 0.0 MPH)
Opady: 0.0 inches przez ostatnią godzinę, 0.0 inches przez ostatnie 24 godziny, 0.0 inches od północy
Wykresy historii pogody dla -8

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS