Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z YD0NXX-1 - informacje
Komentarz: SatGate on Raspberry Pi
Lokalizacja: 6°15.52' S 106°46.75' E - lokator OI33JR37MW - pokaż mapę - mapa statyczna
5.5 miles na południowy zachód kurs 236° z Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia [?]
5.9 miles na wschód kurs 104° z Ciputat, West Java, Indonesia
6.4 miles na północny wschód kurs 26° z Pamulang, West Java, Indonesia
72.8 miles na północny zachód kurs 308° z Bandung, West Java, Indonesia
Ostatnia pozycja: 2020-04-10 09:35:12 EDT (49d 2h51m temu)
2020-04-10 20:35:12 WIB czasu lokalnego dla Jakarta, Indonesia [?]
Ostatnia telemetria: 2020-05-29 12:19:56 EDT (6m36s temu)
2020-05-29 23:19:56 WIB czasu lokalnego dla Jakarta, Indonesia [?]
Wartości: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Wykresy historii telemetrii dla YD0NXX-1

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS