Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z WB7OSC-3 - informacje
Komentarz: Chevy Bolt EV
Lokalizacja: 45°41.60' N 122°33.25' W - lokator CN85RQ36LK - pokaż mapę
7.2 km na południowy zachód kurs 227° z Hockinson, Clark County, Washington, United States [?]
10.3 km na północny wschód kurs 54° z Vancouver, Clark County, Washington, United States
13.4 km na południowy zachód kurs 228° z Venersborg, Clark County, Washington, United States
21.1 km na północny wschód kurs 27° z Portland, Multnomah County, Oregon, United States
Ostatnia pozycja: 2024-05-25 02:35:15 UTC (9h25m temu)
2024-05-24 19:35:15 PDT czas lokalny dla Hockinson, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2021-07-12 19:16:03 UTC (1047d 16h44m temu)
2021-07-12 12:16:03 PDT czas lokalny dla Hockinson, United States [?]
Wysokość: 76 m
Wartości: Channel 1: 414 (TLM: 414 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 620 (TLM: 620 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS