Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z SP6TT-5 - informacje
Komentarz: 145.500 SR6TW op. Tomek SCAN lok. Analog tel. 572 666 151
Lokalizacja: 51°23.88' N 17°29.42' E - lokator JO81RJ85UM - pokaż mapę - mapa statyczna
2.5 miles na północ kurs 22° z Twardogóra, Powiat oleśnicki, Lower Silesian Voivodeship, Poland [?]
7.6 miles na zachód kurs 271° z Międzybórz, Powiat oleśnicki, Lower Silesian Voivodeship, Poland
28.5 miles na północny wschód kurs 44° z Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Poland
73.6 miles na południe kurs 161° z Poznań, Poznań, Greater Poland Voivodeship, Poland
Ostatnia pozycja: 2020-07-01 09:13:37 EDT (12d 15h20m temu)
2020-07-01 15:13:37 CEST czasu lokalnego dla Twardogóra, Poland [?]
Ostatnia telemetria: 2017-08-13 08:27:09 EDT (1065d 16h6m temu)
2017-08-13 14:27:09 CEST czasu lokalnego dla Twardogóra, Poland [?]
Wysokość: 632 ft
Wartości: Prox: 19608 cm (TLM: 255 EQN: 0,0,19608)
Wykresy historii telemetrii dla SP6TT-5

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS