Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z SP5G - informacje
Komentarz: FT-2D via MMDVM
Lokalizacja: 52°17.34' N 21°02.79' E - lokator KO02MG59NI - pokaż mapę - mapa statyczna
3.9 miles na południowy wschód kurs 125° z Białołeka, Masovian Voivodeship, Poland [?]
4.3 miles na północ kurs 20° z Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
8.3 miles na południowy wschód kurs 139° z Jabłonna, Powiat legionowski, Masovian Voivodeship, Poland
76.8 miles na północny wschód kurs 60° z Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Ostatnia pozycja: 2019-09-15 08:56:02 EDT (297d 8h36m temu)
2019-09-15 14:56:02 CEST czasu lokalnego dla Białołeka, Poland [?]
Ostatnia telemetria: 2020-05-13 03:04:01 EDT (56d 14h28m temu)
2020-05-13 09:04:01 CEST czasu lokalnego dla Białołeka, Poland [?]
Wartości: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Wykresy historii telemetrii dla SP5G

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS