Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z PA3GKF-10 - informacje
Komentarz: Aprs Igate
Lokalizacja: 50°56.17' N 5°48.25' E - lokator JO20VW64MQ - pokaż mapę - mapa statyczna
6.6 km na północny wschód kurs 35° z Meerssen, Gemeente Meerssen, Limburg, Netherlands [?]
7.1 km na północ kurs 6° z Houthem, Valkenburg aan de Geul, Limburg, Netherlands
80.2 km na zachód kurs 271° z Köln (Koeln), Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany
102.5 km na wschód kurs 84° z Brussels, (Bruxelles-Capitale), Brussels Capital Region, Belgium
Ostatnia pozycja: 2021-10-10 15:40:11 UTC (18d 4h2m temu)
2021-10-10 17:40:11 CEST czasu lokalnego dla Meerssen, Netherlands [?]
Ostatnia telemetria: 2021-10-10 15:52:30 UTC (18d 3h50m temu)
2021-10-10 17:52:30 CEST czasu lokalnego dla Meerssen, Netherlands [?]
Wartości: Avg 10m: 0.070 Rx Erlang (TLM: 14 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.017 Tx Erlang (TLM: 3.300 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 82 count/10m (TLM: 82 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 6 count/10m (TLM: 6 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 15 count/10m (TLM: 15 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS