Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z OK1LOL-7 - informacje
Komentarz: /A=203m Batt=3.45V SNR=+9dB RSSI=-85db
Lokalizacja: 50°11.61' N 14°54.54' E - lokator JO70KE96BK - pokaż mapę - mapa statyczna
8.4 km na północny zachód kurs 319° z Sadská, Středočeský Kraj, Czech Republic [?]
9.5 km na zachód kurs 275° z Nymburk, Středočeský Kraj, Czech Republic
36.7 km na wschód kurs 71° z Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
126.0 km na południowy wschód kurs 139° z Dresden, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany
Ostatnia pozycja: 2021-07-09 21:28:21 UTC (197d 7h9m temu)
2021-07-09 23:28:21 CEST czasu lokalnego dla Sadská, Czech Republic [?]
Ostatnia telemetria: 2021-08-17 23:06:55 UTC (158d 5h31m temu)
2021-08-18 01:06:55 CEST czasu lokalnego dla Sadská, Czech Republic [?]
Wartości: Channel 1: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 35 (TLM: 35 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 1 (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS