Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z NT5HS-10 - informacje
Komentarz: , www.RUforgiven.org
Lokalizacja: 33°03.27' N 96°41.41' W - lokator EM13PB73EB - pokaż mapę - mapa statyczna
3.9 km na północ kurs 12° z Plano, Collin County, Texas, United States [?]
5.7 km na południe kurs 199° z Allen, Collin County, Texas, United States
32.1 km na północ kurs 20° z Dallas, Dallas County, Texas, United States
69.3 km na północny wschód kurs 58° z Fort Worth, Tarrant County, Texas, United States
Ostatnia pozycja: 2021-08-25 01:45:33 UTC (52d 13m temu)
2021-08-24 20:45:33 CDT czasu lokalnego dla Plano, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2020-01-08 05:46:35 UTC (646d 20h12m temu)
2020-01-07 23:46:35 CST czasu lokalnego dla Plano, United States [?]
Wysokość: 190 m
Wartości: Channel 1: 410 (TLM: 410 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 593 (TLM: 593 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS