Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z N5TXZ - informacje
Komentarz: -=la_hacienda=-
Lokalizacja: 33°04.17' N 96°44.53' W - lokator EM13PB06WQ - pokaż mapę - mapa statyczna
6.8 km na północny zachód kurs 324° z Plano, Collin County, Texas, United States [?]
7.6 km na południowy zachód kurs 241° z Allen, Collin County, Texas, United States
32.4 km na północ kurs 11° z Dallas, Dallas County, Texas, United States
66.2 km na północny wschód kurs 55° z Fort Worth, Tarrant County, Texas, United States
Ostatnia pozycja: 2021-12-12 13:16:38 UTC (165d 11h26m temu)
2021-12-12 07:16:38 CST czasu lokalnego dla Plano, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2020-12-03 19:52:59 UTC (539d 4h50m temu)
2020-12-03 13:52:59 CST czasu lokalnego dla Plano, United States [?]
Wysokość: 203 m
Wartości: Channel 1: 375 (TLM: 375 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 613 (TLM: 613 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS