Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z KG7SD-9 - informacje
Komentarz: 147.100MHz T100 +060 now on 146.52
Wiadomość Mic-E: In service
Lokalizacja: 47°41.02' N 117°17.11' W - lokator DN17IQ54SB - pokaż mapę
323.1 m na północny zachód kurs 325° z Millwood, Spokane County, Washington, United States [?]
2.7 km na północ kurs 345° z Dishman, Spokane County, Washington, United States
3.6 km na zachód kurs 289° z Spokane Valley, Spokane County, Washington, United States
11.1 km na wschód kurs 76° z Spokane, Spokane County, Washington, United States
Ostatnia pozycja: 2024-04-20 16:26:27 UTC (23h49m temu)
2024-04-20 09:26:27 PDT czas lokalny dla Millwood, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2021-10-14 17:47:35 UTC (919d 22h28m temu)
2021-10-14 10:47:35 PDT czas lokalny dla Millwood, United States [?]
Wysokość: 596 m
Wartości: Channel 1: 415 (TLM: 415 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 622 (TLM: 622 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS