Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z IR0DA-12 - informacje
Komentarz: 144.800Mhz 1,2Kb/s cross to 144.950Mhz 9,6Kb/s
Lokalizacja: 39°14.08' N 9°14.98' E - lokator JM49OF96XH - pokaż mapę - mapa statyczna
3.6 miles na wschód kurs 98° z Quartu Sant’Elena, Provincia di Cagliari, Sardinia, Italy [?]
3.9 miles na wschód kurs 108° z Quartucciu, Provincia di Cagliari, Sardinia, Italy
6.4 miles na wschód kurs 73° z Cagliari, Provincia di Cagliari, Sardinia, Italy
Ostatnia pozycja: 2020-04-04 19:37:37 EDT (5m19s temu)
2020-04-05 01:37:37 CEST czasu lokalnego dla Quartu Sant’Elena, Italy [?]
Ostatnia telemetria: 2020-04-04 19:38:08 EDT (4m48s temu)
2020-04-05 01:38:08 CEST czasu lokalnego dla Quartu Sant’Elena, Italy [?]
Projekt: FOXI 5' Stats.
Wartości: Avg 10m: 0.009 Rx Erlang (TLM: 1.800 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 5 count/10m (TLM: 5 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Wykresy historii telemetrii dla IR0DA-12

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS