Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z F4IGV - informacje
Komentarz: #JS8 7.079682MHz +21dB
Lokalizacja: 48°04.00' N 1°24.00' W - lokator IN98HB26AA - pokaż mapę - mapa statyczna
699.1 m na południowy zachód kurs 229° z Domagné, Département d'Ille-et-Vilaine, Brittany, France [?]
3.7 km na południowy zachód kurs 213° z Saint-Didier, Département d'Ille-et-Vilaine, Brittany, France
21.0 km na wschód kurs 104° z Rennes, Département d'Ille-et-Vilaine, Brittany, France
95.1 km na północ kurs 7° z Nantes, Département de la Loire-Atlantique, Pays de la Loire, France
Ostatnia pozycja: 2021-07-24 12:48:26 UTC (83d 14h57m temu)
2021-07-24 14:48:26 CEST czasu lokalnego dla Domagné, France [?]
Ostatnia telemetria: 2020-02-17 13:14:00 UTC (606d 14h32m temu)
2020-02-17 14:14:00 CET czasu lokalnego dla Domagné, France [?]
Projekt: Telemetry
Wartości: Vin: 14.475 Volt (TLM: 193 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 210 Pkt (TLM: 21 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 80 Pkt (TLM: 8 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 92 Pcnt (TLM: 92 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Stan bitów:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS