Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z ER-SR6PS - informacje
Znak źródłowy: SR6PS
Komentarz: 438.800MHz T094 R30k Node:963866, http://cra.swidnica.pl
Lokalizacja: 50°50.56' N 16°29.23' E - lokator JO80FU82LF - pokaż mapę - mapa statyczna
158.6 m na południowy zachód kurs 219° z Świdnica, Powiat świdnicki, Lower Silesian Voivodeship, Poland [?]
8.7 km na południowy wschód kurs 154° z Jaworzyna Śląska, Powiat świdnicki, Lower Silesian Voivodeship, Poland
47.7 km na południowy zachód kurs 233° z Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Poland
104.7 km na zachód kurs 281° z Opole, Opole Voivodeship, Poland
Ostatnia pozycja: 2021-10-26 10:35:22 UTC (4m14s temu)
2021-10-26 12:35:22 CEST czasu lokalnego dla Świdnica, Poland [?]
Ostatnia telemetria: 2021-10-26 10:38:42 UTC (54s temu)
2021-10-26 12:38:42 CEST czasu lokalnego dla Świdnica, Poland [?]
Wartości: RX: 0 Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TX: 0 Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
RX: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TX: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
CPUtemp: 27.700 C (TLM: 27.700 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  SQL     TX     0     0     0     0     0     0    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS