Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z ER-DB0WA - informacje
Znak źródłowy: DB0WA
Komentarz: 145.787MHz T094 R44k Aachen FM Repeater Telekom Tower
Lokalizacja: 50°44.70' N 6°02.61' E - lokator JO30AR58FT - pokaż mapę - mapa statyczna
4.5 km na południowy zachód kurs 219° z Aachen, Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany [?]
13.6 km na zachód kurs 260° z Stolberg, North Rhine-Westphalia, Germany
67.0 km na zachód kurs 252° z Köln (Koeln), Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany
103.7 km na południowy zachód kurs 221° z Essen, North Rhine-Westphalia, Germany
Ostatnia pozycja: 2021-10-23 15:06:33 UTC (2m44s temu)
2021-10-23 17:06:33 CEST czasu lokalnego dla Aachen, Germany [?]
Ostatnia telemetria: 2021-10-23 14:46:58 UTC (22m19s temu)
2021-10-23 16:46:58 CEST czasu lokalnego dla Aachen, Germany [?]
Wartości: Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0.040 TX Erlang (TLM: 0.040 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 RXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 1 TXcount/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS