Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z EA7JRS - informacje
Komentarz: Yaesu DMO 439.475 MHz
Lokalizacja: 37°36.00' N 0°59.40' W - lokator IM97MO14EA - pokaż mapę - mapa statyczna
658.7 m na południowy zachód kurs 210° z Cartagena, Murcia, Murcia, Spain [?]
10.1 km na zachód kurs 258° z La Unión, Murcia, Murcia, Spain
44.7 km na południe kurs 164° z Murcia, Murcia, Murcia, Spain
94.0 km na południowy zachód kurs 208° z Alicante, Provincia de Alicante, Valencia, Spain
Ostatnia pozycja: 2021-02-24 21:00:15 UTC (279d 21h39m temu)
2021-02-24 22:00:15 CET czasu lokalnego dla Cartagena, Spain [?]
Ostatnia telemetria: 2019-10-28 22:13:28 UTC (764d 20h26m temu)
2019-10-28 23:13:28 CET czasu lokalnego dla Cartagena, Spain [?]
Projekt: Telemetria
Wartości: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS