Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z DL7ATA-15 - informacje
Komentarz: 432,5 MHz 1k2 iGate - rx only
Lokalizacja: 52°34.18' N 13°13.92' E - lokator JO62ON76UR - pokaż mapę - mapa statyczna
1.8 km na południe kurs 170° z Konradshöhe, Berlin, Germany [?]
2.0 km na północny wschód kurs 53° z Hakenfelde, Berlin, Germany
13.1 km na północny zachód kurs 293° z Berlin, Berlin, Germany
130.1 km na południowy zachód kurs 223° z Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Ostatnia pozycja: 2021-07-03 06:59:02 UTC (107d 11h23m temu)
2021-07-03 08:59:02 CEST czasu lokalnego dla Konradshöhe, Germany [?]
Ostatnia telemetria: 2020-12-06 18:13:42 UTC (316d 8m temu)
2020-12-06 19:13:42 CET czasu lokalnego dla Konradshöhe, Germany [?]
Projekt: Aprx v2.9.0-28-g13c6e79
Wartości: Avg 10m: 0.007 Rx Erlang (TLM: 1.300 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 3 count/10m (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS