Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z DL7AD-9 - informacje
Komentarz: 144.800MHz Sven D20
Wiadomość Mic-E: En route
Lokalizacja: 52°30.56' N 13°29.86' E - lokator JO62RM92RF - pokaż mapę - mapa statyczna
2.3 miles na zachód kurs 270° z Biesdorf, Berlin, Germany [?]
2.9 miles na zachód kurs 260° z Hellersdorf (Hellersdorf Bezirk), Berlin, Germany
3.8 miles na wschód kurs 106° z Berlin, Berlin, Germany
77.2 miles na południowy zachód kurs 215° z Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Ostatnia pozycja: 2021-01-17 05:32:20 EST (9d 14h40m temu)
2021-01-17 11:32:20 CET czasu lokalnego dla Biesdorf, Germany [?]
Ostatnia telemetria: 2018-01-28 22:54:12 EST (1093d 21h19m temu)
2018-01-29 04:54:12 CET czasu lokalnego dla Biesdorf, Germany [?]
Wartości: Vbat: 4.545 V (TLM: 4545 EQN: 0,0.001,0)
Vsol: 0 V (TLM: 0 EQN: 0,0.001,0)
Pbat: 0.019 W (TLM: 4115 EQN: 0,0.001,-4.09600)
Temperature: 30 degC (TLM: 1300 EQN: 0,0.1,-100)
Airpressure: 100075 Pa (TLM: 7966 EQN: 0,12.5,500)
Wykresy historii telemetrii dla DL7AD-9

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS