Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z DG8AAC - informacje
Komentarz: Xastir >RasPi TNC2-DL*FW-TAPR1.1.9 Test<
Lokalizacja: 52°23.92' N 10°43.17' E - lokator JO52IJ65IQ - pokaż mapę - mapa statyczna
4.4 miles na południe kurs 179° z Weyhausen, Lower Saxony, Germany [?]
5.0 miles na południe kurs 190° z Tappenbeck, Lower Saxony, Germany
41.6 miles na wschód kurs 87° z Hannover, Lower Saxony, Germany
101.5 miles na północny zachód kurs 317° z Leipzig, Direktionsbezirk Leipzig, Saxony, Germany
Ostatnia pozycja: 2021-02-13 04:55:30 EST (57d 17h21m temu)
2021-02-13 10:55:30 CET czasu lokalnego dla Weyhausen, Germany [?]
Ostatnia telemetria: 2020-10-13 15:45:08 EDT (180d 7h31m temu)
2020-10-13 21:45:08 CEST czasu lokalnego dla Weyhausen, Germany [?]
Wartości: Avg 10m: 0.054 Rx Erlang (TLM: 10.800 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.009 Tx Erlang (TLM: 1.800 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 56 count/10m (TLM: 56 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 10 count/10m (TLM: 10 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 9 count/10m (TLM: 9 EQN: 0,1,0)
Wykresy historii telemetrii dla DG8AAC

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS