Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z DF7PN-1 - informacje
Komentarz: APRS iGate 432.500 MHz RX-Only
Lokalizacja: 49°53.14' N 8°04.42' E - lokator JN49AV82UN - pokaż mapę - mapa statyczna
643.3 m na zachód kurs 288° z Partenheim, Rheinland-Pfalz, Germany [?]
1.3 km na południowy zachód kurs 218° z Jugenheim, Rheinland-Pfalz, Germany
50.5 km na południowy zachód kurs 240° z Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
141.0 km na południowy wschód kurs 145° z Köln (Koeln), Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany
Ostatnia pozycja: 2022-07-01 18:12:52 UTC (2d 7h47m temu)
2022-07-01 20:12:52 CEST czasu lokalnego dla Partenheim, Germany [?]
Ostatnia telemetria: 2022-02-17 13:08:23 UTC (136d 12h51m temu)
2022-02-17 14:08:23 CET czasu lokalnego dla Partenheim, Germany [?]
Projekt: Wetterstation NodeMCU
Wartości: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS