Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z DB0SVX - informacje
Komentarz: Repeater currently offline.
Lokalizacja: 47°58.18' N 10°10.51' E - lokator JN57CX12AR - pokaż mapę - mapa statyczna
7.9 km na południowy zachód kurs 240° z Ungerhausen, Regierungsbezirk Schwaben, Bavaria, Germany [?]
8.6 km na południowy zachód kurs 233° z Holzgünz, Regierungsbezirk Schwaben, Bavaria, Germany
105.7 km na zachód kurs 260° z München (Muenchen), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
116.5 km na południowy wschód kurs 140° z Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
Ostatnia pozycja: 2022-07-02 23:29:17 UTC (3m4s temu)
2022-07-03 01:29:17 CEST czasu lokalnego dla Ungerhausen, Germany [?]
Ostatnia telemetria: 2020-07-04 14:34:31 UTC (728d 8h57m temu)
2020-07-04 16:34:31 CEST czasu lokalnego dla Ungerhausen, Germany [?]
Wartości: Channel 1: 12 (TLM: 12 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 859 (TLM: 859 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 411 (TLM: 411 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 47 (TLM: 47 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS