Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z AE7MK-15 - informacje
Komentarz: Wenatchee Valley digi-iGate
Lokalizacja: 47°24.17' N 120°15.13' W - lokator CN97UJ96RQ - pokaż mapę
3.1 km na północny wschód kurs 63° z South Wenatchee, Chelan County, Washington, United States [?]
3.3 km na południowy wschód kurs 139° z East Wenatchee Bench, Douglas County, Washington, United States
4.9 km na południowy wschód kurs 118° z Wenatchee, Chelan County, Washington, United States
91.0 km na północ kurs 12° z Yakima, Yakima County, Washington, United States
Ostatnia pozycja: 2023-10-08 19:22:22 UTC (227d 7h54m temu)
2023-10-08 12:22:22 PDT czas lokalny dla South Wenatchee, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2023-10-08 19:21:44 UTC (227d 7h54m temu)
2023-10-08 12:21:44 PDT czas lokalny dla South Wenatchee, United States [?]
Wysokość: 1030 m
Projekt: MLPLACE
Wartości: Rtemp: 84 deg.F (TLM: 840 EQN: 0,0.1,0)
BatV: 13.600 Volts (TLM: 136 EQN: 0,0.1,0)
Ctemp: 49.900 deg.C (TLM: 499 EQN: 0,0.1,0)
BatLev: 100 percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  Power    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS