Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z 9A2B-10 - informacje
Komentarz: 9A2B-10 in Karlovac, JN75SL
Lokalizacja: 45°29.94' N 15°32.34' E - lokator JN75SL49QS - pokaż mapę - mapa statyczna
0.9 miles na północny zachód kurs 332° z Karlovac, Karlovačka, Croatia [?]
8.3 miles na południowy wschód kurs 153° z Ozalj, Karlovačka, Croatia
30.3 miles na południowy zachód kurs 224° z Zagreb - Centar, Grad Zagreb, Croatia
30.4 miles na południowy zachód kurs 224° z Zagreb, Grad Zagreb, Croatia
Ostatnia pozycja: 2020-03-30 16:17:12 EDT (5m temu)
2020-03-30 22:17:12 CEST czasu lokalnego dla Karlovac, Croatia [?]
Ostatnia telemetria: 2020-03-30 16:20:38 EDT (1m34s temu)
2020-03-30 22:20:38 CEST czasu lokalnego dla Karlovac, Croatia [?]
Wartości: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Wykresy historii telemetrii dla 9A2B-10

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS