Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z 9A1DFG-10 - informacje
Komentarz: 13.7V 23C Info: 9a1dfg@hamradio.hr / http://www.rks.hr
Lokalizacja: 45°23.75' N 16°16.25' E - lokator JN85DJ24LX - pokaż mapę - mapa statyczna
3.0 miles na południe kurs 198° z Petrinja, Sisačko-Moslavačka, Croatia [?]
7.1 miles na południowy zachód kurs 227° z Sisak, Sisačko-Moslavačka, Croatia
32.1 miles na południowy wschód kurs 154° z Zagreb - Centar, Grad Zagreb, Croatia
32.2 miles na południowy wschód kurs 154° z Zagreb, Grad Zagreb, Croatia
Ostatnia pozycja: 2020-05-30 11:10:45 EDT (178d 20h38m temu)
2020-05-30 17:10:45 CEST czasu lokalnego dla Petrinja, Croatia [?]
Ostatnia telemetria: 2020-11-25 06:41:14 EST (7m50s temu)
2020-11-25 12:41:14 CET czasu lokalnego dla Petrinja, Croatia [?]
Wartości: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Wykresy historii telemetrii dla 9A1DFG-10

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS