Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z SR6NPK - informacje
Komentarz: W1 SP1 Przelecz Karkonoska 12.6V, 6.3C
Lokalizacja: 50°45.81' N 15°38.38' E - lokator JO70TS63SF - pokaż mapę - mapa statyczna
10.0 km na południe kurs 163° z Piechowice, Powiat jeleniogórski, Lower Silesian Voivodeship, Poland [?]
11.7 km na południe kurs 195° z Cieplice Śląskie Zdrój, Jelenia Góra, Lower Silesian Voivodeship, Poland
104.5 km na zachód kurs 250° z Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Poland
114.4 km na północny wschód kurs 49° z Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
Ostatnia pozycja: 2021-10-21 02:07:00 UTC (8m24s temu)
2021-10-21 04:07:00 CEST czasu lokalnego dla Piechowice, Poland [?]
Ostatnia telemetria: 2021-10-21 02:12:55 UTC (2m29s temu)
2021-10-21 04:12:55 CEST czasu lokalnego dla Piechowice, Poland [?]
Projekt: Odrodzenie
Wartości: V_in: 12.600 Volt (TLM: 168 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 710 Pkt (TLM: 71 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 10 Pkt (TLM: 1 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 78 Pcnt (TLM: 78 EQN: 0,1,0)
T_ext: 6 C (TLM: 140 EQN: 0,0.5,-64)
Stan bitów:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS