Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z SR5NWA - informacje
Komentarz: Digi Warszawa, aliasy: WIDE, WM, SP
Lokalizacja: 52°09.37' N 21°02.08' E - lokator KO02MD47DL - pokaż mapę - mapa statyczna
8.3 km na południe kurs 169° z Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland [?]
8.3 km na północ kurs 5° z Piaseczno, Powiat piaseczyński, Masovian Voivodeship, Poland
10.9 km na północ kurs 355° z Żabieniec, Powiat piaseczyński, Masovian Voivodeship, Poland
116.5 km na północny wschód kurs 67° z Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Ostatnia pozycja: 2022-01-18 06:32:47 UTC (1h8m temu)
2022-01-18 07:32:47 CET czasu lokalnego dla Warsaw, Poland [?]
Ostatnia telemetria: 2022-01-18 07:33:22 UTC (7m29s temu)
2022-01-18 08:33:22 CET czasu lokalnego dla Warsaw, Poland [?]
Wartości: Avg 10m: 0.146 Rx Erlang (TLM: 29.100 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.055 Tx Erlang (TLM: 11 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 131 count/10m (TLM: 131 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 12 count/10m (TLM: 12 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 50 count/10m (TLM: 50 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS