Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z SR2KG - informacje
Komentarz: PHG3230 DIGI W2, W1 Krzywogoniec
Lokalizacja: 53°35.97' N 18°02.52' E - lokator JO93AO53AV - pokaż mapę - mapa statyczna
3.6 km na północny wschód kurs 35° z Cekcyn, Powiat tucholski, Kujawsko-Pomorskie, Poland [?]
12.1 km na wschód kurs 84° z Tuchola, Powiat tucholski, Kujawsko-Pomorskie, Poland
52.9 km na północ kurs 2° z Bydgoszcz, Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Poland
92.5 km na południowy zachód kurs 206° z Gdańsk, Gdańsk, Pomeranian Voivodeship, Poland
Ostatnia pozycja: 2021-10-10 15:28:33 UTC (220d 17h30m temu)
2021-10-10 17:28:33 CEST czasu lokalnego dla Cekcyn, Poland [?]
Ostatnia telemetria: 2021-09-28 14:02:49 UTC (232d 18h56m temu)
2021-09-28 16:02:49 CEST czasu lokalnego dla Cekcyn, Poland [?]
Projekt: Telemetria podsumowanie
Wartości: Eff: 66 Pcnt (TLM: 66 EQN: 0,1,0)
Eff1h: 66 Pcnt (TLM: 66 EQN: 0,1,0)
Rx1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Vin: 14.062 Volt (TLM: 178 EQN: 0,0.079,0)
Stan bitów:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS