Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z ON4DAX - informacje
Lokalizacja: 51°23.71' N 4°48.08' E - lokator JO21JJ64DU - pokaż mapę - mapa statyczna
2.9 km na wschód kurs 101° z Hoogstraten, Provincie Antwerpen, Flanders, Belgium [?]
6.0 km na północny wschód kurs 28° z Rijkevorsel, Provincie Antwerpen, Flanders, Belgium
68.3 km na północny wschód kurs 27° z Brussels, (Bruxelles-Capitale), Brussels Capital Region, Belgium
108.9 km na południe kurs 183° z Amsterdam, Gemeente Amsterdam, North Holland, Netherlands
Ostatnia pozycja: 2021-08-12 03:53:34 UTC (117d 15h21m temu)
2021-08-12 05:53:34 CEST czasu lokalnego dla Hoogstraten, Belgium [?]
Ostatnia telemetria: 2020-07-13 17:19:31 UTC (512d 1h55m temu)
2020-07-13 19:19:31 CEST czasu lokalnego dla Hoogstraten, Belgium [?]
Wysokość: 29 m
Projekt: Battery State Tracking
Wartości: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 95 Sats/On/Off (TLM: 95 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS