Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z EA7JRS-1 - informacje
Komentarz: MMDVM 439.9750/439.9750 CC1
Lokalizacja: 37°36.31' N 0°59.57' W - lokator IM97MO05UF - pokaż mapę - mapa statyczna
581.0 m na zachód kurs 271° z Cartagena, Murcia, Murcia, Spain [?]
10.2 km na zachód kurs 261° z La Unión, Murcia, Murcia, Spain
44.1 km na południe kurs 164° z Murcia, Murcia, Murcia, Spain
93.6 km na południowy zachód kurs 209° z Alicante, Provincia de Alicante, Valencia, Spain
Ostatnia pozycja: 2022-08-17 04:31:02 UTC (2d 12h43m temu)
2022-08-17 06:31:02 CEST czas lokalny dla Cartagena, Spain [?]
Ostatnia telemetria: 2021-12-15 17:43:24 UTC (246d 23h30m temu)
2021-12-15 18:43:24 CET czas lokalny dla Cartagena, Spain [?]
Projekt: Telemetria
Wartości: Vin: 12.284 Volt (TLM: 166 EQN: 0,0.074,0)
Rx1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 100 Pcnt (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Eff: 100 Pcnt (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS