Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z EA5AFP-5 - informacje
Komentarz: WH1080+WeeWx+Aprx [144.800-433.800]Mhz
Lokalizacja: 38°55.30' N 0°13.41' W - lokator IM98VW31EE - pokaż mapę - mapa statyczna
429.2 yards na północ kurs 347° z Ador, Província de València, Valencia, Spain [?]
0.4 miles na południowy zachód kurs 206° z Palma de Gandía, Província de València, Valencia, Spain
38.7 miles na południe kurs 168° z Valencia, Província de València, Valencia, Spain
81.0 miles na północny wschód kurs 37° z Murcia, Murcia, Murcia, Spain
Ostatnia pozycja: 2021-01-19 06:43:57 EST (7m36s temu)
2021-01-19 12:43:57 CET czasu lokalnego dla Ador, Spain [?]
Ostatnia telemetria: 2021-01-19 06:50:12 EST (1m21s temu)
2021-01-19 12:50:12 CET czasu lokalnego dla Ador, Spain [?]
Wartości: Avg 10m: 0.006 Rx Erlang (TLM: 1.100 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.002 Tx Erlang (TLM: 0.300 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 3 count/10m (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Wykresy historii telemetrii dla EA5AFP-5

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS