Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z DM5AO-7 - informacje
Komentarz: OP Holger D15 SNR=+8dB RSSI=-70db
Lokalizacja: 52°31.90' N 13°25.99' E - lokator JO62RM17XO - pokaż mapę - mapa statyczna
1.7 km na północny wschód kurs 62° z Berlin, Berlin, Germany [?]
4.1 km na południe kurs 162° z Pankow, Berlin, Germany
4.7 km na południowy wschód kurs 153° z Berlin Pankow, Berlin, Germany
124.7 km na południowy zachód kurs 217° z Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Ostatnia pozycja: 2021-11-29 02:35:15 UTC (5m34s temu)
2021-11-29 03:35:15 CET czasu lokalnego dla Berlin, Germany [?]
Ostatnia telemetria: 2021-11-29 02:04:28 UTC (36m21s temu)
2021-11-29 03:04:28 CET czasu lokalnego dla Berlin, Germany [?]
Wysokość: 89 m
Wartości: CPUtemp: 53.300 deg. (TLM: 53.300 EQN: 0,1,0)
STtemp: 41.800 deg. (TLM: 41.800 EQN: 0,1,0)
Batt: 4.200 Volt (TLM: 4.200 EQN: 0,1,0)
DC: 0 mA (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
PWR: 23 dbmW (TLM: 23 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS